Keresést menteni így tudsz:
- Állítsd be a keresési paramétereket
- Kattints Nézet beállítása gombra
- Kattints a keresés mentése gombra
- Nevezd el a keresést
- Határozd meg, kinek legyen elérhető
- Mentsd el

Mentett keresések betöltése és törlése
A korábban elmentett kereséseket a Mentett keresések menüpontból éred el (a lista nézet felső eszköztárában, a Nézet beállítása menüben). Ekkor megnyílik a Korábban mentett keresések ablak.
- A Mentett keresés kiválasztása mezőben válaszd ki a kívánt keresést.
- A Keresés betöltése gombbal alkalmazod a keresés szűrőit a listára.
- A Keresés törlése gombbal eltávolítod a mentett keresést.
ℹ️ Törléskor a rendszer megerősítést kér („Biztosan törlöd a kiválasztott mentett keresést?"), így nem törlöd véletlenül a keresést. A törlést az Igen, törlöm gombbal hagyhatod jóvá.
