Hogyan tudod tömegesen törölni az adatlapokat?
Kattints a menüben az érintett modulra, majd a megjelenő adatlap listában az első oszlopban található jelölő mező segítségével válaszd ki a törölni kívánt adatlapokat.

A kijelölést követően a lista fölött megjelenő űrlapon válaszd ki a “Törlés” opciót, majd kattints a “Végrehajtás” gombra.
A felugró ablakban, ha biztos vagy benne, hogy szeretnéd törölni a kijelölt adatlapokat, kattints az “Ok” gombra.
Fontos: a törlés nem visszavonható művelet. A műveletet követően a kijelölt adatlapok törlésre kerülnek az