Felhasználó törlése
Ha egy munkatárs kilép, vagy már nincs szükség a fiókjára, törölheted a felhasználót. Ebben a cikkben megmutatjuk a törlés lépéseit, hogy ki jogosult rá, és mi történik a felhasználó korábbi tevékenységeivel.
Bejegyzések a(z) törlés címke szerint.
Ha egy munkatárs kilép, vagy már nincs szükség a fiókjára, törölheted a felhasználót. Ebben a cikkben megmutatjuk a törlés lépéseit, hogy ki jogosult rá, és mi történik a felhasználó korábbi tevékenységeivel.
Munkaidő törlése segítségével kitörölheted azokat a rögzített munkaidőket, amikre nincs szükséged, vagy tévesen lettek elindítva.
A tömeges adatlap törlés funkció segítségével akár egyszerre több adatlapot is törölhetsz kényelmesen és egyszerűen.
Az adatlap státusz egy egyszerű, de nagyon hasznos funkció a QlickCRM-ben: segít megmutatni, hogy egy adott adatlap éppen milyen állapotban van. A státuszok segítségével könnyedén átláthatod, hogy hol tartotok egy feladat, értékesítési lehetőség vagy más folyamat kezelésében mindezt anélkül, hogy külön meg kellene nyitnod az adatlapokat.
Előfordulhat, hogy egy elavult vagy tévesen rögzített értékesítési adatlapot törölni szeretnél a QlickCRM rendszerből. Fontos, hogy a törlés végleges, visszaállításra nincs lehetőség. Ezért ebben a cikkben lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan tudsz biztonságosan adatlapot törölni és mire kell figyelned közben.
Az adatlapokat kategóriákba rendezheted, így könnyebben átláthatod és rendszerezheted őket. A kategóriák segítenek abban is, hogy gyorsabban szűrj, és külön kezeld az eltérő típusú adatlapokat.