Adatok átruházása felhasználók között
Egy felhasználóhoz tartozó adatokat (adatlap-hozzárendelések, teendők, partnerek, munkaidők és más elemek) átruházhatod egy másik felhasználóra, például mielőtt törölnél egy kilépő munkatársat.
Egy felhasználóhoz tartozó adatokat (adatlap-hozzárendelések, teendők, partnerek, munkaidők és más elemek) átruházhatod egy másik felhasználóra, például mielőtt törölnél egy kilépő munkatársat.
Ha egy munkatárs kilép, vagy már nincs szükség a fiókjára, törölheted a felhasználót. Ebben a cikkben megmutatjuk a törlés lépéseit, hogy ki jogosult rá, és mi történik a felhasználó korábbi tevékenységeivel.
Néhány lépésben új felhasználót vehetsz fel a QlickCRM-be saját belépési adatokkal. Ebben a cikkben végigvesszük a létrehozás lépéseit, a fontosabb mezőket és beállításokat, valamint a felhasználói kerettel és költséggel kapcsolatos tudnivalókat.
A felhasználói csoportok segítségével a QlickCRM beépített funkcióinak hozzáférését tudod csoport szinten beállítani, így nem kell minden felhasználónak egyenként beállítani a jogosultságait. Gyakori példa, hogy az admin a munkavállalók hozzáféréseit munkakörök alapján, csoportosan állítja be.
Lehetőséged van szabályozni, hogy egyes felhasználók mit láthatnak és mit módosíthatnak. Ez segít, ha több kolléga dolgozik a rendszerben, és szeretnéd, hogy mindenki csak a saját feladatához kapcsolódó adatokat kezelje.